Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů kuřecích skeletů, bez masa, nejvyšší kvality
- 2 polévkové lžíce jablečného octa
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 stroužky česneku
- 20 gramů čerstvého zázvoru, na plátky (2 mm)
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička mleté kurkumy
- petrželová nať, nasekaná, k podávání
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1202.2 kJ / 287.3 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 448.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Char siu marináda
10 min
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1h 50 min
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2 godz. 40 min
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Brak ocen
Květáková rýže
10 min
Kuřecí ragú
50min
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min
Drůbeží vývar
1h
Vařené brambory
30 min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min
Čirý zeleninový vývar
3 godz. 45 min
Čirý vývar z hovězího masa
3 godz. 45 min