Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů kuřecích skeletů, bez masa, nejvyšší kvality
- 2 polévkové lžíce jablečného octa
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 stroužky česneku
- 20 gramů čerstvého zázvoru, na plátky (2 mm)
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička mleté kurkumy
- petrželová nať, nasekaná, k podávání
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1202.2 kJ / 287.3 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 448.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 Min
Vařené brambory
30 Min
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 Min
Trhané vepřové maso
4h 5min
Čirý vývar z hovězího masa
3 godz. 45 min
Drůbeží vývar
1 Std.
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50min
Máslo
5min
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
30 Min
Křupavá sekaná
1 Std.
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2h 40min
Velikonoční nádivka s kešu oříšky
55min