Brioșe fără gluten, cu ciocolată, fructe și fulgi de ovăz
TM6 TM5

Brioșe fără gluten, cu ciocolată, fructe și fulgi de ovăz

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 115 g fulgi de ovăz, plus 2 linguri pentru topping
  • 100 g făină de orez
  • 45 g făină de tapioca
  • 200 g banane, tăiate în jumătăți
  • 140 g fructe de pădure în amestec, congelate
  • 2 ouă mari (63-73 g)
  • 115 g iaurt grecesc
  • 115 - 140 g zahăr de cocos
    lub 115 - 140 g sirop de arțar
  • 1 linguriță extract natural de vanilie
  • 30 g cacao pudră
  • 2 lingurițe praf de copt
  • ¼ linguriță bicarbonat de sodiu
  • ¼ linguriță sare

Wartości odżywcze
na 1 bucată
Kalorie
696.5 kJ / 166.5 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
32.8 g
Tłuszcz
2.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
2.8 g
Sód
161.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy