Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 250 g bloem
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ¼ afgestreken tl zout
- bloem om te bestuiven
- 150 g zure room, 18% vet
- ½ tl zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
Topping en afwerking
- 200 g witte ui gehalveerd
- 200 g rode ui gehalveerd
- 30 g verse bieslook, gehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 6.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kippenbouillonpasta
45min
Panna cotta
6h 15min
Zalmvlecht
Brak ocen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Brak ocen
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Engelse brunch
Brak ocen
Bessencurd
20 Min
Amandelpasta
1h 10min
Vanillesiroop
30min
Kleverige toffeepuddings
Brak ocen
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min