Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů másla, na kousky
- 70 gramů šalotky
- 15 gramů čerstvého estragonu, (cca 3 polévkové lžíce)
- 60 gramů bílého vína, suchého
- 30 gramů vinného octa, bílého
- 1 čajová lžička mletého bílého pepře
- 4 žloutky
- 1 špetka soli, dle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, dle chuti
- 1 polévková lžíce čerstvého kerblíku, nasekaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2470 kJ / 590 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 58.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30min
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48 Std.
Plněná rajčata s fetou
Brak ocen
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Brak ocen
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2 godz. 35 min
Krvavá Mary
5min
Béarnská omáčka
20min
Steaková omáčka
25min
Limetkovo-zázvorová limonáda
1 Std. 10 Min
Anglický vanilkový krém Custard
10min