Urządzenia i Akcesoria
Baleárská omáčka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porce
Składniki
-
250 gramů másla na kousky
-
70 gramů šalotky
-
15 gramů čerstvého estragonu (cca 3 polévkové lžíce)
-
60 gramů bílého vína, suchého
-
30 gramů vinného octa, bílého
-
1 čajová lžička mletého bílého pepře
-
4 žloutky
-
1 špetka soli dle chuti
-
1 špetka mletého černého pepře dle chuti
-
1 polévková lžíce čerstvého kerblíku nasekaného
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
4.4 g
Kalorie
2470 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
58.6 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem (TM6)
Brak ocen
Žebírka s kávovou omáčkou
40 min
Pečený losos s miso a korejskou chilli pastou
Brak ocen
Kuřecí noky do polévky
1 godz. 20 min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 godz. 50 min
Kachní paštika s olivami
2 godz. 40 min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 min
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1 godz. 30 min
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Brak ocen
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Holandská omáčka
15 min
Tatarák po francouzsku
1 godz. 10 min