Urządzenia i Akcesoria
Hovězí hamburger se sýrovým srdcem
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
8 kusů
Składniki
-
1 houska
-
voda na namočení
-
½ svazku čerstvé petržele
-
130 gramů červené cibule napůl
-
20 gramů oleje plus na smažení
-
1 vejce
-
600 gramů hovězího masa, mletého
-
20 gramů hořčice
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička pálivé papriky
-
150 gramů sýru čedaru na 8 kostek
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
22 g
Kalorie
1395 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Šťavnaté burgery
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Vafle
40min
Čevapčiči s tzatziki
30min
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
6h 20min
Banánové lívance s malinami
35min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1h 25min
Tatarský biftek
5min
Chilli con carne s bílými fazolemi
55min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30min
Guláš palermo s gnocchi
1h 25min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min
Burgery z krůtího masa s karamelizovanou cibulí a paprikou
50min
Krůtí burger
1h 30min