Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 houska
- voda na namočení
- ½ svazku čerstvé petržele
- 130 gramů červené cibule, napůl
- 20 gramů oleje, plus na smažení
- 1 vejce
- 600 gramů hovězího masa, mletého
- 20 gramů hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička pálivé papriky
- 150 gramů sýru čedaru, na 8 kostek
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1395 kJ / 333 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1 godz.
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7 godz. 10 min
Krůtí burger
1h 30min
Thai Burger
30 min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min
Wrapy s krůtími kousky a citrónovo-kaparovým aioli
30 min
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1 godz. 15 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Burgery z krůtího masa s karamelizovanou cibulí a paprikou
50min
Salsa verde kuskus s kuřecími řízečky
55min
Čevapčiči s tzatziki
30 min
Pizza alla marinara
1h 35min