Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 houska
- voda na namočení
- ½ svazku čerstvé petržele
- 130 gramů červené cibule, napůl
- 20 gramů oleje, plus na smažení
- 1 vejce
- 600 gramů hovězího masa, mletého
- 20 gramů hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička pálivé papriky
- 150 gramů sýru čedaru, na 8 kostek
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1395 kJ / 333 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1 Std. 15 Min
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
6h 20 min
Kuřecí empanadas, dej si, co spořádáš
1h 45min
Stracciatella zmrzlina
10sa 25 dk
Pizza Quattro formaggi
1h 40min
Burgery z krůtího masa s karamelizovanou cibulí a paprikou
50 min
Čevapčiči s tzatziki
30 min
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13 Std.
Brambory Hasselback
1 godz. 5 min
Krůtí burger
1h 30 min
Thai Burger
30 min
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28h 15min