
Urządzenia i Akcesoria
扁豆咖哩
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
油30 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
蒜頭10 克
-
孜然粉½ 茶匙
-
新鮮青辣椒 切丁10 克
-
咖哩粉 (印度咖哩粉)20 克
-
印度芳香佐料(葛拉姆馬薩拉) (opcjonalnie)1 茶匙
-
蕃茄 去皮、切塊150 克
-
原味優格100 克
-
水500 克
-
小扁豆 洗淨200 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
新鮮香菜 切末2 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
14 kcal /
850 kJ
Białko
850.1 g
Tłuszcz
9.6 g
Węglowodany
22.6 g
Błonnik
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan