Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 麵腸 ,切斜片(厚約1公分)
- 15 克 薑
- 5 克 油 ,(多備一些烤麵腸用)
- 150 克 綜合甜椒 ,切塊(約3公分)
- 15 克 蕃茄醬
- 15 克 米醋
- 10 克 糖
- 15 克 醬油膏
- 20 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1015.3 kJ / 242.7 kcal
- Białko
- 21.9 g
- Węglowodany
- 23.4 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4212.2 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 437 mg