
Urządzenia i Akcesoria
Bola rápida de morcela e maçã
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 doses
Składniki
Recheio
-
água500 g
-
morcela de sangue250 g
-
maçã reineta s/ casca cortada em pedaços200 g
-
cebola roxa cortada em pedaços110 g
-
azeite35 g
Massa
-
ovos7
-
óleo100 g
-
sal1 c. chá de
-
manteiga mais q.b. p/ untar50 g
-
leite250 g
-
farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar620 g
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
935.8 kcal /
3915.3 kJ
Białko
26.3 g
Tłuszcz
52.3 g
Węglowodany
88.5 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
845.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dezembro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia