Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g chocolate p/ culinária, partido em pedaços
- 400 g natas
- 400 g leite de coco
- 60 g açúcar
- 10 g gelatina em pó neutra
- 150 g manga
- ½ laranja, só o sumo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1993 kJ / 476.4 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 26.7 g
- Tłuszcz
- 36.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.6 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 37.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3 godz. 40 min
Serradura de chocolate
3h 20min
Bolo com recheio de natas e framboesas
2h 30min
Arroz de cabrito
1h 10min
Salada com tâmaras e laranja
25 min
Mini cheesecakes com manga
2h 35 min
Triffle de maçã, mascarpone e caramelo
4h
Queijo fresco com amêndoa e ananás
12h
Cheesecake de pêssego com flores comestíveis
4h 25 min
Ninhos crocantes de Páscoa com salada de ovo
1 Std.
Rolos de crepes com recheio de fiambre e abacate
40 Min
Bolo de camomila
40 Min