Urządzenia i Akcesoria
Gelatinzucker
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
650 g
Składniki
-
Gelatine weiß6 Blätter
-
Wasser30 g
-
Zuckerrübensirup hell15 g
-
Puderzucker400 g
-
Weizenstärke200 g
-
Sonnenblumenöl (opcjonalnie) zum Verarbeiten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
2 g
Kalorie
1533 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
90 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Konfitüre mit Gelierzucker
30 min
Schokoladencreme (Ganache)
20 min
Gemüseplatte mit heller Sauce
50 min
Hefegrundteig, süss
1 godz.
Brioche
9 godz. 30 min
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Amarena-Eis
8 godz. 10 min
Windbeutel
2 godz. 15 min
Schokoladensirup
20 min
Hackbällchen mit Reis, Paprika und Currysauce
45 min
Hefeschnecken
1 godz. 40 min
Grießpudding
15 min