![Gelatinzucker Gelatinzucker](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6FCA201-EA92-404A-943B-C406F4493C7E/Derivates/CB4D7E4E-084A-4FF8-BCB8-16F5A37FE2DF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Blätter Gelatine, weiß
- 30 g Wasser
- 15 g Zuckerrübensirup, hell
- 400 g Puderzucker
- 200 g Weizenstärke
- Sonnenblumenöl zum Verarbeiten (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 9961 kJ / 2383 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 582 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3.2 g