Urządzenia i Akcesoria
Gelatinzucker
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
650 g
Składniki
-
Gelatine weiß6 Blätter
-
Wasser30 g
-
Zuckerrübensirup hell15 g
-
Puderzucker400 g
-
Weizenstärke200 g
-
Sonnenblumenöl (opcjonalnie) zum Verarbeiten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
2 g
Kalorie
1533 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
90 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Windbeutel
2 godz. 15 min
Schokoladensirup
20 min
Konfitüre mit Gelierzucker
30 min
Butterkuchen
1 godz. 55 min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1 godz. 15 min
Hefegrundteig, süss
1 godz.
Blätterteig, schnell
2 godz.
Erdbeer-Konfitüre (ohne Gelierzucker)
1 godz. 5 min
Zitronenkuchen
2 godz.
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Rührkuchen
1 godz. 10 min
Grießpudding
15 min