Urządzenia i Akcesoria
Pfeffer-Brötchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
18 Stück
Składniki
Teig
-
Wasser240 g
-
Puderzucker40 g
-
Mehl500 g
-
Salz¼ TL
-
Olivenöl50 g
Füllung
-
Staudensellerie in Stücken400 g
-
60 g Bambussprossen, aus dem Glas, abgetropftBambussprossen, frisch60 g
-
Kräuterseitlinge, frisch500 g
-
Olivenöl50 g
-
Sojasauce40 g
-
Zucker10 g
-
Piment¼ TL
-
schwarze Pfefferkörner2 TL
-
Speisestärke20 g
-
Honig flüssig20 g
-
Sesam50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
815 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brötchen sind fertig!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ulmer Zuckerbrot (Baden-Württemberg)
2 godz.
Italienisches Maisbrot
1 godz. 50 min
Vollkorn-Brötchen
2 godz.
Venezianische Brötchen
4 godz. 20 min
Vollkorneck
20 godz.
Dinkel-Körner-Brötchen
2 godz.
Ciabattabrötchen
1 godz. 40 min
Landbrot Backhausart
2 godz.
Süße Brötchen
1 godz. 5 min
Dinkelkeimbrot
72 godz.
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Dinkelbrot
1 godz. 30 min