Pengupas - Beet Carpaccio dengan Burrata

Pengupas - Beet Carpaccio dengan Burrata

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 porsi

Składniki

Saus
  • minyak zaitun ekstra virgin
    140 g
  • cuka putih
    60 g
  • jus lemon
    30 g
  • mustard Dijon
    1 sdt
  • sirop mapel
    15 g
  • basil kering
    5 sdt
  • garam sesuai selera
    ½ sdt
  • lada hitam bubuk sesuai selera
    ¼ sdt
Bit
  • ubi bit merah dipotong ujungnya
    800 g
  • air dibagi
    1110 g
  • selada arugula
    115 g
  • burrata cheese
    225 g
  • biji buah delima (opcjonalnie)
    2 sdm
  • kacang pecan, cincang (opcjonalnie)
    2 sdm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 418.1 mg
Białko 8.2 g
Kalorie 1234.5 kJ / 295 kcal
Tłuszcz 24.2 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 12.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie