Urządzenia i Akcesoria
Pengupas - Beet Carpaccio dengan Burrata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 porsi
Składniki
Saus
-
minyak zaitun ekstra virgin140 g
-
cuka putih60 g
-
jus lemon30 g
-
mustard Dijon1 sdt
-
sirop mapel15 g
-
basil kering5 sdt
-
garam sesuai selera½ sdt
-
lada hitam bubuk sesuai selera¼ sdt
Bit
-
ubi bit merah dipotong ujungnya800 g
-
air dibagi1110 g
-
selada arugula115 g
-
burrata cheese225 g
-
biji buah delima (opcjonalnie)2 sdm
-
kacang pecan, cincang (opcjonalnie)2 sdm
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
418.1 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
1234.5 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kimchi Sawi Putih
86 godz.
Bruschetta
3 godz.
Devilled Eggs
Brak ocen
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Brak ocen
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Brak ocen
Galette Tomat dengan Ampas Almond
Brak ocen
Tumis Udang
15 min
Patty Kepiting
Brak ocen
Caesar Salad
30 min
Salad Buncis dan Kalkun Hangat
Brak ocen
Tomat Isi Tuna
Brak ocen
Jamur Isi Bayam dan Parmesan
Brak ocen