Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluat
- ulei de măsline, pentru uns
- 50 g parmezan, bucăți (2 cm)
- 300 g cartofi, bucăți (3 cm)
- 10 g amidon de porumb (2 linguri)
- 50 g smântână
- 200 g făină
- 5 ouă mijlocii (53-63 g)
- ½ linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper negru măcinat
Umplutura și asamblarea
- 1 ceapă, sferturi
- 100 g cârnați chorizo, feliați
- 50 g ulei de măsline
- 50 g pastă de roșii
- 50 g apă
- ¼ linguriță piper negru măcinat
-
½
cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițat
lub ½ linguriță concentrat pastă de legume - 200 g frunze de spanac congelat, decongelat, scurs
- 200 g roșii, feliate (1 cm)
- ¼ linguriță nucșoară măcinată (opcjonalnie)
- 200 g brânză Gouda, cuburi (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 felie
- Kalorie
- 1119 kJ / 267 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii
6h
Limonadă roz
30 min
Chec de ciocolată, cu bază crocantă de hrișcă
1 godz.
Tocană mexicană de pui
40 min
Lipii grecești
1h 15min
Paste Orzo cu lămâie
40 min
Platou cu fructe, cu dressing cu lămâie și miere
15min
Valurile Dunării, cu piersici și nuci
2h 30 min
Mămăligă cu ragu consistent de carne
Brak ocen
Paste Amatriciana
Brak ocen
Heringi ucraineni dreși
1 godz.
Tortilla Spaniolă
45 min