Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Caramelul
- 250 g zahăr
- 90 g sirop de arțar
- 80 g unt, rece
- 200 g frișcă lichidă, min. 30% grăsime
- 1 linguriță sare
- 1060 g apă
- 2 lingurițe zeamă de lămâie
- 1 lingură oțet
Mousse-ul de ciocolată
- 50 g zahăr
- 200 g ciocolată cu lapte, tăiată bucăți
- 30 g unt
- 4 ouă, albușurile și gălbenușurile separate
- 1 - 2 prize sare
- frișcă bătută, pentru decor
- ciocolată cu lapte, rasă, pentru decor
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2120 kJ / 506 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 289 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan rapid de Roquefort
30 Min
Fagure de miere
1 Std. 30 Min
Mousse de ciocolată
3 Std. 20 Min
Pere sous-vide cu sos de scorțișoară
Brak ocen
Milkshake cu caramel miso
20 Min
Mini tarte cu limetă și bezea
Brak ocen
Macarons cu căpșune și apă de trandafiri
Brak ocen
Tort de ciocolată Valentine
1 Std. 10 Min
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2 Std. 30 Min
Tort de ciocolată la aburi, cu frișcă
1 Std. 10 Min
Negresă cu caramel
1 Std. 20 Min
Vulcan de ciocolată
2 Std.