Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 洋葱 ,切块
- 50 克 培根丁
- 1 片 粗制裸麦面包 ,切丁
- 100 克 块根西芹 ,切块 (opcjonalnie)
- 100 克 胡萝卜 ,切片
- 400 克 土豆 ,去皮,切片
- 100 克 京葱 ,切薄片
- 1000 克 水
- 1 块 蔬菜高汤块
- 2 汤匙 新鲜欧芹 ,切碎
- 2 小撮 豆蔻粉
- ½ 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- 2 小撮 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 462 kJ / 110 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 3 g