Urządzenia i Akcesoria
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
beetroot150 g
-
parsnips150 g
-
sweet potato150 g
-
potatoes150 g
-
water, cold
-
fine sea salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mint Choc Chip
8 godz. 20 min
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45 min
Spooky Spaghetti and Meatballs
Brak ocen
Green Smoothie
10 min
Miso Butterscotch Milkshake
20 min
Fluffy Hawaiian Pancakes with Pineapple Sauce
1 godz. 20 min
Hazelnut Hot Chocolate
1 godz. 10 min
Eggnog Ice Cream
10 godz. 50 min
Camille Carrot and Almond Cakes
1 godz. 35 min
Pistachio and Almond Gelatos
8 godz. 30 min
Marmalade Margarita
5 min
Raw Beetroot Soup
5 min