Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 根 成熟黃香蕉 ,去皮
- 3 - 4 大匙 椰子油
- 3 大匙 黑糖
- ¾ 茶匙 鹽
-
160
克 椰奶
lub 150 克 椰漿 - 150 克 杏仁醬 ,詳見要訣
- 杏仁碎 ,裝飾用 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1399.9 kJ / 334.6 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 37.6 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.9 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 224.2 mg