Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜头
- 20 克 油
- 2 汤匙 豆豉
- 10 克 新鲜辣椒, 切片
- 100 克 猪肉肉糜
- 150 克 蘑菇, 切片
- 300 克 蚕豆
- 500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 876 kJ / 209 kcal
- Białko
- 17.591 g
- Węglowodany
- 17.479 g
- Tłuszcz
- 7.963 g
- Błonnik
- 5.468 g