Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 天然椰子油 ,涂抹用
- 180 克 西葫芦 ,修整边缘,切块
- 60 克 山核桃仁
- 80 克 榛子 ,保留皮
- 1 枝 新鲜迷迭香 ,只取叶子(约1茶匙)(可省略)
- 200 克 熟香蕉,甜度较高 ,切块
- 130 克 去核甜枣
- 3 颗 蛋
- 40 克 蜂蜜
- 60 克 红糖 (见要诀)
- 40 克 杏仁奶 (见要诀)
- 120 克 天然椰子油
- 290 克 斯佩尔特小麦面粉
- 1 茶匙 肉桂粉
- 1 汤匙 泡打粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1855.9 kJ / 441.9 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 41.6 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 158.7 mg