Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 猪肉皮
- 2 支 葱 ,打结
- 20 克 姜 ,切片
- 70 克 料酒
- 2000 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 杯
- Kalorie
- 12559 kJ / 2930 kcal
- Białko
- 272.3 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 202.7 g
- Błonnik
- 0.8 g