Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů jablek, oloupaných, bez pecek, na kousky
- ½ čajové lžičky nastrouhané citrónové kůry
- 15 gramů citrónové šťávy
- 35 - 45 gramů cukru
- 1 špetka soli
-
2
špetky mleté skořice
lub 2 - 3 špetky mletého kardamomu - 60 - 70 gramů másla
- 80 gramů polenty
- 375 gramů mléka
- 4 vejce
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2152 kJ / 514 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 339 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Restovaná jablka (400 gramů)
15min
Makové knedlíčky s jablečným pyré (bez lepku)
45 min
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1 godz.
Chai masala sušenky (bez cukru)
35 min
Nepečené tyčinky s datlemi, pekany a brusinkami
10min
Ovocná dobrota se sýrem cottage
2 Std. 10 Min
Dýňové noky (bez lepku)
50min
Polentové koláčky (bez lepku)
1 godz.
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1h 15min
Pohankové noky do polévky
40 min
Pohankové cookies s bílou čokoládou a kardamomem
55min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 min