
Urządzenia i Akcesoria
桂花糖芋苗
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
小芋頭去皮
-
水600 克
-
芋頭 ,沖洗去除表面泥土(詳見要訣)800 克
古法糖芋苗
-
水1320 克
-
蓮藕粉60 克
-
紅糖200 克
-
乾桂花1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
242.3 kcal /
1013 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
58.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
14.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品專屬配件食譜
27 Przepisów
Tajwan
Tajwan