Urządzenia i Akcesoria
Schiacciata met gerookte zalm
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 stuks
Składniki
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
514 mg
Białko
10 g
Kalorie
832 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Roze herfst
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Brak ocen
Groentesandwiches
Brak ocen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 godz.
Paëlla
50 min
Vegetarische chili
35 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Brak ocen
Tostadas met kip
40 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Zalmsoufflé
1 godz.
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min