Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 hoja de gelatina
- agua para hidratar
- 2 mangos maduros (aprox. 500 g)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 80 g de azúcar glas
- 2 claras de huevo (M)
- 4 gotas de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1124 kJ / 268 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 31.4 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 32.5 mg
Alternatywne przepisy
Minicocas con confitura de pimiento
1h 30min
Falsos churros con chocolate a la taza
1h
Almejas con salsa cremosa
40 min
Triffle de chocolate, crema de queso y fresas
2h
Torrijas con leche condensada y salsa de chocolate negro
45 Min
Chipirones rellenos con salsa al azafrán
1h 30min
Crema de limón con fresas
25 min
Tiramisú a la naranja
6 Std. 25 Min
Mocktail de melón y pepino
10 Min
Pudin de castañas
3 godz. 15 min
Fresas al Oporto en nidos de merengue
3h 30min
Aguacates a la plancha con tomate picante
25 min