Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 100 g mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de azúcar
- 8 g de azúcar vainillado
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 10 g de cacao en polvo (con o sin azúcar)
- 160 g de harina de repostería
- 2 - 3 cucharadas de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1327 kJ / 317 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 36.2 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 91.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roscón de Reyes relleno de mermelada
4h
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13h
Tarta con crema de chocolate y batata
3h
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13 godz. 30 min
Bizcocho con cuscús y fruta
1h 50 min
Bizcocho Victoria
1 Std. 10 Min
Miniroscones de bizcocho
9h
Bizcocho al caramelo
3h
Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)
1h 30 min
Cake de yogur y chocolate
1h 30 min
Tarta de chocolate y mantequilla salada
1h 25min
Bizcocho de aceite de oliva
40 Min