Urządzenia i Akcesoria
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
hearts of romaine lettuce leaves halved to fit in feeder tube5 oz
-
Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed21 ½ oz
-
walnut oil1 tbsp
-
crumbled blue cheese divided4 oz
-
toasted hazelnuts chopped, divided2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460.9 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1369.5 kJ /
327.3 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Vegan Orange Crescent Rolls
Brak ocen
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Brak ocen
Sweet Potato Cheesecake Bars
Brak ocen
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Cheese Arepas
50 min
Orange Peel Marmalade
5 godz. 30 min
Cooking split green peas
45 min
Egg Free Pistachio Ice Cream
8 godz. 20 min
Creamy Fruity Gelatins
7 godz. 30 min
Fruit Purée
10 min
Party popcorn
1 godz.