Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Sautéing Shrimp
15 min
Sautéing Chicken Strips
15 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Chicken Enchiladas
40 min
Mango and Turmeric Juice
10 min
Protein Shake
5 min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 godz. 20 min