Cutter Beet Carpaccio

Cutter Beet Carpaccio

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • raw beets small, peeled (see Tip)
    10 ½ oz
  • zucchini cut into pieces (2 in. long)
    8 oz
  • burrata cheese drained
    8 oz
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • sea salt to serve
  • ground black pepper to serve
  • fresh basil leaves hand torn

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 40 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 284 kJ / 67.9 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...