Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Protein Boosted Acai Smoothie
10 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Cranberry Pear Cider
25 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Brak ocen
Shrimp Aguachile
15 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min
Green egg whites and ham omelette
35 min
Sautéing Shrimp
15 min
Garlic Shrimp
35 min