Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raspberry and Basil Sangria
No ratings
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6 h 10 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Gluten-Free Bagels
1 h 50 min
Strawberry Vinaigrette
5 min
Eggplant Stacks
1 h 35 min
Eggnog Bundt Cake
1 h 45 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2 h 55 min
Stout Brownies
45 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min