Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Basic Quinoa
35 min
Strawberry Vinaigrette
5 min
Steamed Meatballs
30 min
Sous-vide Artichokes
55 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Cilantro Lime Sauce
10 min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 min
Keto Cranberry Sauce
20 min