Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Borscht
25min
Basic Sushi Rice
45min
Aquafaba Meringue Star Cookies
1h 45min
Rice Flour
5min
Shrimp Mousse
35min
Vegetable Shumai
45min
Meringue Ghosts
12h 25min
Cantaloupe Seed Horchata
5min
Vanilla, Banana and Coffee Milkshake
15min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2h 30min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min