Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Scampi
40min
Chocolate Hazelnut Tarte with Spiralized Pears
Pas d’évaluation
Sangria
10min
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3h 10min
Peanut Milk
5min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8h
Grape Sparkler
25min
Pozole Blanco
1h 40min
Eggnog
4h 40min
Waffles
25min
Raspberry and Basil Sangria
Pas d’évaluation