Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet

Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions

Składniki

Pink Sorbet
  • sugar
    5 oz
  • frozen strawberries hulled
    16 oz
  • ripe banana cut into pieces
    2 ½ oz
  • lemon juice
    2 tsp
Pineapple Carpaccio
  • fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed
    1
  • fresh mint leaves (opcjonalnie) to garnish
    fresh basil leaves, to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 3 mg
Białko 1 g
Kalorie 757 kJ / 181 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...