Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Citrus Margarita
10 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 godz.
Lamb with Rosemary Potatoes
1 godz.
Classic Deep Dish Pizza
4 godz. 20 min
No-Bake Cantaloupe Cheesecake
5 godz. 40 min
Classic Pancakes
50 min
Breakfast Sausage Pizzas
1 godz. 15 min
Tropical Smoothie
5 min
Angel Food Cake
1 godz. 10 min
Chipotle Garlic Spread
10 min
Vanilla Steamer
5 min
S'more Cookie Bites
25 min