Sejkroketter med oliven

Sejkroketter med oliven

5.0 1 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 stykker

Składniki

  • persilleblade, friske
    20 g
  • daggammelt hvidt brød tørt, revet i stykker
    150 g
  • løg i kvarte
    250 g
  • fed hvidløg
    2
  • smør, saltet i tern
    100 g
  • sejfileter uden skind og ben
    600 g
  • fløde, cirka 48 %
    200 g
  • hvedemel
    200 g
  • sort peber, stødt
    1 knivspids
  • salt
    2 tsk
  • æg, store piskede
    3
  • solsikkeolie til stegning plus ekstra til smøring af hænder
  • sorte oliven, udstenede
    40 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stykke

Białko 6.7 g
Kalorie 1757.3 kJ / 420 kcal
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 6.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie