Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 120 g reuzel
- 250 g water
- 15 g verse gist, verkruimeld
-
½
tl suiker
lub ½ tl moutpoeder - 500 g patisseriebloem
- 1 tl zout
Garnituur
- patisseriebloem, om te bewerken
- 100 g gedroogde ham, type spek, in blokjes
- 100 g gekookte ham, in blokjes
- 200 g Fontina kaas, in blokjes (1 cm)
- 100 g salami, type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
- 2 el extra vergine olijfolie, en iets meer om in te vetten
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Haver horchata
Keine Bewertungen
Kipnuggets
40 Min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Keine Bewertungen
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
350 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Sangria
10 min
Toffees
2h
Avocadomayonaise
15min