Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 120 g reuzel
- 250 g water
- 15 g verse gist, verkruimeld
-
½
tl suiker
lub ½ tl moutpoeder - 500 g patisseriebloem
- 1 tl zout
Garnituur
- patisseriebloem, om te bewerken
- 100 g gedroogde ham, type spek, in blokjes
- 100 g gekookte ham, in blokjes
- 200 g Fontina kaas, in blokjes (1 cm)
- 100 g salami, type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
- 2 el extra vergine olijfolie, en iets meer om in te vetten
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Shakshuka
50min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 min
Sushi tacos
Brak ocen
Chocolade babka
3h
Zijden tofu cheesecake
Brak ocen
Ezogelin Soep
1h 5min
Gozleme
1 godz. 40 min
Drie kaas pides
1 godz. 40 min
Rabarber en gember gin fizz
336 godz. 10 min
Fruit minestrone met saffraan crème
40 min
BBQ-saus
20 min