Urządzenia i Akcesoria
Spek en fontina gerolde pizza
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 porties
Składniki
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
23 g
Kalorie
1791 kJ /
428 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Savarin
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Brak ocen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Brak ocen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 min
Mini kerstboompjes
45 min
Vier kazen flatbread om te delen
40 min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Virgin passievrucht mojito
10 min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 godz. 10 min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Brak ocen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Brak ocen