Ingefærsaft

Ingefærsaft

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
1300 g

Składniki

  • citron tynde skræller af skindet og juice (ca. 40 g)
    1
  • ingefær skrællet, skåret i runde skiver (5 mm)
    150 g
  • sukker
    380 g
  • vand
    1000 g
  • citronsyre
    10 g
  • danskvand koldt, til servering
  • isterninger til servering

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1300 g

Sód 66.6 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 6734.2 kJ / 1609.5 kcal
Tłuszcz 1.4 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 408.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie