Rose og hibiscus latte

Rose og hibiscus latte

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 portioner

Składniki

Infusion
  • vand
    200 g
  • rosenvand
    40 g
  • agavesirup
    15 g
  • ingefær
    1 tsk
  • kanel, stødt
    ½ tsk
  • tørret hibiscusblomst
    3 spsk
Mælkeskum
  • sødmælk
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 69.9 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 396.3 kJ / 94.7 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 8.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie