Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de figues séchées, ostiole et queue retirés, coupées en quartiers
- 200 g de jus de pomme
- 200 g de moutarde de Dijon, forte
- 1 - 2 c. à soupe de vinaigre balsamique blanc, selon les goûts
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2606 kJ / 622 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 116 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 17.9 g
Alternatywne przepisy
Pain toupie rapide
40 Min
Thai Tom Yum
45 Min
Poisson à l'ail et au citron
2 Std. 20 Min
Pain plissé margherita
3 Std. 15 Min
Curry de poisson
35 Min
Expérience culinaire
2 Std.
Carac rouge
19h 30min
Rouleaux de rosbif fourrés à la mozzarella et à la tomate
2 Std. 30 Min
Glace à la vanille
12h
Tourte au sureau et yogourt
7h 15min
Pâte de bouillon de légumes végane
1 Std.
Focaccia aux tomates
40 Min