
Urządzenia i Akcesoria
水晶水果粽
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 個
Składniki
-
吉利T粉 ,(蒟蒻果凍粉,詳見要訣)20 克
-
水600 克
-
糖50 克
-
檸檬汁 (opcjonalnie)10 克
-
水果 ,切小丁
Wartości odżywcze na 10 個
Kalorie
636.8 kcal /
2661.7 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
156.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
213.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

飄粽香
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan