
Urządzenia i Akcesoria
四喜燒賣
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 15 min
32 個
Składniki
燒賣皮
-
水145 克
-
鹽½ 茶匙
-
中筋麵粉200 克
四喜配料
-
乾香菇 ,直徑約3公分4 朵
-
水200 克
-
冷凍三色蔬菜
餡料
-
豬絞肉 ,細絞300 克
-
醬油1 大匙
-
香麻油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
水 ,可以用泡香菇水替代30 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蔥 ,切末30 克
製作燒賣
-
麵粉 ,灑粉及擀麵用
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
49.7 kcal /
207.8 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
5.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
72.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

巧手做中點
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan