Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
手指餅乾
- 赤藻糖醇 ,適量,灑粉用
- 2 顆 蛋白
- 30 克 赤藻糖醇
- 2 顆 蛋黃
- ¼ 茶匙 香草精
- 30 克 植物性蛋白素 ,過篩
- 30 克 膳食纖維
馬斯卡澎慕斯
- 3 片 吉利丁片
- 冰水 ,適量,浸泡用
- 5 顆 蛋黃
- 20 克 赤藻糖醇
- 330 克 瑪斯卡澎乳酪
- 30 克 咖啡利口酒
- 240 克 鮮奶油
組裝
- 70 克 濃縮咖啡
- 20 克 咖啡利口酒
- 90 克 可可粉 ,詳見要訣
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1786.2 kJ / 426.4 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 17.4 g
- Tłuszcz
- 39.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 257.4 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 56.3 mg