
Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat dengan Jamur dan Keju Gorgonzola
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porsi
Składniki
-
daun peterseli segar tambahkan untuk hiasan15 g
-
bawang bombai potong kecil-kecil100 g
-
siung bawang putih2
-
minyak zaitun15 g
-
jamur (misalnya kancing, cremini, chanterelles, boletes, jamur tiram), diiris255 g
-
anggur putih55 g
-
biji buckwheat dibilas255 g
-
kaldu sayur dibagi535 g
-
garam½ sdt
-
lada hitam bubuk¼ sdt
-
mentega tawar30 g
-
keju Gorgonzola potong kecil-kecil55 g
-
kacang hazel, dengan kulit atau di blanch dicincang30 g
Wartości odżywcze na 1 porsi
Kalorie
433.4 kcal /
1813.3 kJ
Białko
14.8 g
Tłuszcz
19.6 g
Węglowodany
53.7 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
448.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
45 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min
25 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 50 min
Brak ocen
30 min