柳橙果乾磅蛋糕

柳橙果乾磅蛋糕

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 個

Składniki

  • 奶油 (opcjonalnie) 塗抹烤盤用
  • 風乾柳橙片 ,切半
    10 克
  • 冰糖
    40 克
  • 無鹽奶油 (切塊,室溫軟化)
    175 克
  • 自製冰糖粉
    150 克
  • 中筋麵粉
    200 克
  • 泡打粉
    5 克
  • 奶粉 (opcjonalnie)
    4 克
  • 3 顆
  • 風乾柳橙片 ,用剪刀每片剪成四塊
    20 克
    1 顆 柳橙, 取皮屑和果肉,果肉切丁約1.5公分
  • 溫水
    2 茶匙

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 3007 kcal / 12570 kJ
Białko 45 g
Tłuszcz 162 g
Węglowodany 355.3 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 937.9 g
Sód 250.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...