Wersje kompatybilne
Jeleuri din băutură de migdale cu coulis de fructe
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 foaie de gelatină
- 300 g apă, plus pentru înmuiat
- ½ lămâie coaja și zeama, fără pielițe albe
- 90 g zahăr brut de trestie
- 100 g migdale decojite
- 100 g fructe de pădure roșii, în amestec, proaspete (ex. căpșune, zmeură, coacăze roșii)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1083.8 kJ / 258 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 25.2 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 12.3 mg
Alternatywne przepisy
Sos de caramel
1h 30 min
Glazură de ciocolată (ganache simplu)
20 min
Macarons cu ciocolată
25h 30 min
Pastă cremoasă de roșii uscate și fasole albă
10 Min
Ciocolată jamaicană cu spumă de lapte
10 Min
Tagliatelle de morcovi și dovlecei, la aburi
35 min
Ouă vopsite în portocaliu
Brak ocen
Pâine paleo
55 min
Băutură rece cu ananas și hibiscus
10 Min
Salată Waldorf pe frunze de andive
30 min
Unt picant, cu condimente marocane
Brak ocen
Chifle bao cu ciuperci în sos BBQ
1 Std. 15 Min