Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 460 g apă
-
1 ½
linguriță drojdie uscată
lub 15 g drojdie proaspătă, fărâmițată - 175 g unt, moale, plus pentru uns castronul și tăvile de copt
- 800 g făină de pâine, plus pentru pudrat suprafața de lucru
- 5 căței de usturoi
- 2 fire pătrunjel verde, doar frunzele
- 1 fir mărar proaspăt, doar frunzele
- 1 - 2 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele, după gust
- 1 lămâie, 1 fâșie subțire (4 cm lungime)
- 2 prize piper cayenne, măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 348 kJ / 83 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 11.6 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
Alternatywne przepisy
Pâine țărănească
2h
Gougères (Gogoșele cu brânză)
40min
Ruladă de carne
1h 20min
Pâine albă pentru toast și pesto cu spanac
1h 55 min
Clătite cu spanac, jambon și ricotta
1h 45min
Pâine cu lapte
2u. 20min
Steluțe de crăciun
2h
Pâine pentru sandvici
3 Std.
Mini calzone cu spanac
2 godz. 35 min
Chec marmorat
2h
Baghetă
3h 45min
Biscuiți cu brânză
2h 30min