Wersje kompatybilne
Tartă cu nectarine și cremă Frangipane cu alune de pădure
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g aluat pentru foitaj, gata preparat
- 100 g alune de pădure, decojite sau nedecojite, prăjite
- 80 g zahăr
- 50 g făină
- 100 g unt, cuburi
- 2 ouă mijlocii (53-63 g), 1 ou bătut
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 750 g nectarine, descojite, fără sâmburi, feliate (greutate totală)
- 200 g gem de caise
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1209 kJ / 289 kcal
- Białko
- 3.27 g
- Węglowodany
- 35.46 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2.31 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de vită la tigaie, cu Caponata
45 min
Unt Café de Paris
Brak ocen
Hornazo
Brak ocen
Rulade mediteraneene de curcan
45 min
Supă de roșii cu sandwich-uri cu brânză
40 min
Bundt în trei straturi
1 godz. 30 min
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Brak ocen
Prăjitură cu morcovi, gătită la aburi
1h 35 min.
Conopidă și anghinare cu brânză, la cuptor
1 godz. 10 min
Supă de pui pentru zile de iarnă
1h
Șalău cu spanac, linguine și Beurre blanc
35 min
Gulaș tradițional austriac, din carne de vită
4h