Chocolate butter cream

Chocolate butter cream

4.4 68 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
400 g

Składniki

Chocolate buttercream icing
  • icing sugar (see Tips)
    250 g
  • unsalted butter cut into pieces and softened
    120 g
  • Dutch cocoa powder
    20 g
  • boiling water
    2 tsp
  • natural vanilla extract
    ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 22.6 mg
Białko 4.7 g
Kalorie 7878.3 kJ / 1882.9 kcal
Tłuszcz 99.9 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 63.2 g
Węglowodany 261.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...