Urządzenia i Akcesoria
Chocolate butter cream
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
400 g
Składniki
Chocolate buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened120 g
-
Dutch cocoa powder20 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
22.6 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
7878.3 kJ /
1882.9 kcal
Tłuszcz
99.9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
63.2 g
Węglowodany
261.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttercream Icing
10 min
Decadent dark chocolate brownies
1 godz. 30 min
Icing sugar
10 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min
Buttercream Icing
5 min
Buttercream icing
5 min
Lolly cake
4 godz. 5 min
Dark chocolate frosting
10 min
Basic chocolate cupcakes
40 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Cream cheese frosting
5 min
Basic vanilla cupcakes
35 min