Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chocolate buttercream icing
- 250 g icing sugar (see Tips)
- 120 g unsalted butter, cut into pieces and softened
- 20 g Dutch cocoa powder
- 2 tsp boiling water
- ½ tsp natural vanilla extract
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 7878.3 kJ / 1882.9 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 261.5 g
- Tłuszcz
- 99.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 63.2 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 22.6 mg
Alternatywne przepisy
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Icing sugar
10 Min
Chocolate chip cookies
50min
Buttercream icing
5 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
Cream cheese frosting
5 Min
Basic muffin mix
30min
Basic chocolate cupcakes
40min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Basic vanilla cupcakes
35min