Chocolate butter cream

Chocolate butter cream

4.3 58 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
400 g

Składniki

Chocolate buttercream icing
  • icing sugar (see Tips)
    250 g
  • unsalted butter cut into pieces and softened
    120 g
  • Dutch cocoa powder
    20 g
  • boiling water
    2 tsp
  • natural vanilla extract
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 1882.9 kcal / 7878.3 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 99.9 g
Węglowodany 261.5 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 63.2 g
Sód 22.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...