Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů bílých fazolí, mohou být i červené, délka cca 1-1,5 cm
- 2150 gramů vody
- 120 gramů cibule, napůl
- 30 gramů vepřového sádla
- 150 gramů kostiček slaniny
- 150 gramů klobásy, na kousky
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- 200 gramů brambor, na kostičky
- 1 kus hovězího bujónu
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 15 gramů hladké mouky, na zahuštění
- 1 polévková lžíce pažitky, na zdobení
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Białko
- 22.6 g
- Węglowodany
- 36.1 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 10.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Pikantní fazolová polévka
11h
Fazolková polévka
35 min
Fazole po bretaňsku
35 min
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2h 50min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 godz. 20 min
Čočková polévka
1h 35 min.
Zelňačka
25 min
Hrstková polévka
10 Std. 40 Min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Novoroční bramborový guláš
1h 5min