Urządzenia i Akcesoria
Ketupat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
3 porsi
Składniki
-
beras pulen350 g
-
air tambahkan untuk merendam1800 g
-
garam1 sdt
-
daun pandan segar2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
472 mg
Białko
8 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bubur Ayam dengan Telur Pitan (Chicken Porridge with Century Egg)
30 min
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min