Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de harina de avena
- 50 g de fécula de papa
- 20 g de harina de garbanzo
- 1 cdita de goma xantana
- 50 g de crema de coco
- 2 huevos
- 3 cdas de aceite de oliva
- 2 cditas de polvo para hornear
- agua, para amasar
- fécula de maíz
- mermelada de frutos rojos, para rellenar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 438.2 kJ / 104.7 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 92.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de chispas de chocolate (sin gluten)
40min
Pan vegano de caja
1 Std. 20 Min
Hot cakes sin gluten
30 Min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Harina sin gluten para panadería
10min
Pastel de vainilla vegano
1h 30min
Harina de almendras
30 Min
Leche de almendra para despechar
48 godz. 15 min
Panquecitos de emergencia
10min
Harina sin gluten para pastelería
10min
Brownie de chocolate sin gluten
50min
Base para pay sin gluten
15min