Espirales sin gluten

Espirales sin gluten

5.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 porciones

Składniki

  • 30 g de harina de avena
  • 50 g de fécula de papa
  • 20 g de harina de garbanzo
  • 1 cdita de goma xantana
  • 50 g de crema de coco
  • 2 huevos
  • 3 cdas de aceite de oliva
  • 2 cditas de polvo para hornear
  • agua para amasar
  • fécula de maíz
  • mermelada de frutos rojos para rellenar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 92.4 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 438.2 kJ / 104.7 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...