Ciambella salata speck e scamorza

Ciambella salata speck e scamorza

4.7 205 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • burro q.b.
  • farina tipo 00 q.b.
  • fili di erba cipollina fresca
    10
  • di latte
    150 g
  • di olio di semi di girasole
    120 g
  • uova
    3
  • di farina tipo 00
    270 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di lievito istantaneo per torte salate
    1 bustina
  • di scamorza a cubetti
    150 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g
  • di speck a cubetti
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 534.7 kcal / 2236.8 kJ
Białko 21.6 g
Tłuszcz 34.7 g
Węglowodany 36.4 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Sód 839.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...