Baguette

Baguette

5.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
3 pezzi

Składniki

  • 330 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    1 cucchiaino di lievito di birra disidratato, sbriciolato
  • olio vegetale per ungere q.b.
  • 500 g farina per pane + q.b. per infarinare
  • 1 ½ cucchiaini rasi di sale

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 19 g
Kalorie 2531 kJ / 604 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 6.2 g
Węglowodany 122 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...