Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
lub 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato sbriciolato - olio vegetale per ungere q.b.
- 500 g farina per pane + q.b. per infarinare
- 1 ½ cucchiaini rasi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2531 kJ / 604 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 122 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 6.2 g
Alternatywne przepisy
Birchermüesli
1h 10min
Baguette
4h
Ketchup
1h 20 min
Biberli dell'Appenzello
Brak ocen
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Mostarda di Bénichon
Brak ocen
Mini maddalene al cioccolato
Brak ocen
Torta speziata al cioccolato
Brak ocen
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2u. 40min
Panini di San Gallo
26h 30min
Crêpe
1h 15 min