Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- olio per ungere q.b.
- 500 g di farina di forza + q.b. per infarinare
- 1 ½ cucchiaini rasi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2531 kJ / 604 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 122 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 6.2 g
Alternatywne przepisy
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1h
Risi e bisi
35 Min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Baguette
4h
Crostata al Vin cuit
Brak ocen
Pizza con la zucca
1h
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Baguette
1u. 45min
Focaccia alle olive
2óra 20p
Pane di segale vallesano
10h