Urządzenia i Akcesoria
Baguette
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
3 pezzi
Składniki
-
330 g di acqua
-
1 cucchiaino di lievito di birra disidratato, sbriciolato10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
olio vegetale per ungere q.b.
-
500 g farina per pane + q.b. per infarinare
-
1 ½ cucchiaini rasi di sale
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
19 g
Kalorie
2531 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
122 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane rustico
2j
Pane alle olive
2j 20 menit
Pane tipo ciabatta
1j 45 menit
Baguette
4j
Pizza Margherita
2j
Muffin di mela e limone al vapore
1j 5 menit
Muffin alla vaniglia e gocce di cioccolato al vapore
55 menit
Pizza alla romana
Tanpa peringkat
Magdalenas
1j
Piadina romagnola
15 menit
Pane alle olive
2j 20 menit
Tirggel (Biscotti speziati di Zurigo)
48j 45 menit