Urządzenia i Akcesoria
Espressolu Karamel Sos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 kavanoz
Składniki
-
şeker250 g
-
espresso, demlenmiş ve soğutulmuş100 g
-
limon suyu (bk. Öneriler)1 tk
-
tereyağı soğuk, tek parça (yaklaşık 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
krema, en az %30 yağ içeren130 g
-
su1000 g
-
sirke1 yk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kavanoz
Sód
110 mg
Białko
3 g
Kalorie
6831 kJ /
1631 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
45 g
Węglowodany
254 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Limon Kreması (Lemon Curd)
20 min
Sebzeli Galette
1 godz. 30 min
Taze Pembe Makarna
1 godz.
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min
Tuzlu Karamelli Dondurma
14 godz.
İrlanda Kremalı ve Antep Fıstıklı Çikolata
4 godz. 25 min
Krem Karamel (Flan)
2 godz. 45 min
Taze Makarna Hamuru
1 godz.
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2 godz.
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Brak ocen
Vanilya Şurubu
30 min
Karamel Sos
1 godz. 30 min