Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
TM6

Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı

3.7 (3 oceny)

Składniki

Pilav

  • 300 g pirinç, basmati cinsi
  • 700 g su, oda sıcaklığında
  • ¾ tk tuz (bk. Öneriler)

Provencal baharatlı şeftalili tavuk

  • 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
  • 3 diş sarımsak
  • 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
  • 250 g su
  • 2 - 3 tk Provencal Baharat Karışımı
    lub 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane)
  • ½ tk karabiber
  • ¾ - 1 tk tuz
  • 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
3168 kJ / 756.7 kcal
Białko
32 g
Węglowodany
115 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
6 g
Sód
1044.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy