Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Hindistan cevizi sütü, yüksek yağlı (%17-%19), kullanmadan önce çalkalayın
-
30
g şeker (opcjonalnie)
lub 30 g agave şurubu (opcjonalnie) - ½ tk toz agar agar
- 400 g Hindistan cevizi sütü (bk. öneriler), düşük yağlı (yakl.%1)
- 2 g yoğurt mayası (bk. öneriler)
- 250 g su
- 30 g limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)
- Wartości odżywcze
- na 1 kavanoz
- Kalorie
- 792.9 kJ / 189.5 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 31 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5min
Spagetti Carbonara
40 Min
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
20 min
Yaban Mersinli Protein İçeceği
5min
Asya Usulü Salata Sosu
Brak ocen
Frambuazlı Salata Sosu
10 min
Fermente Kırmızı Soğan
96 Std.
Vegan Çedar Peyniri
3 godz. 10 min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Brak ocen
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15min
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
1h 5min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 Min