Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Hindistan cevizi sütü, yüksek yağlı (%17-%19), kullanmadan önce çalkalayın
-
30
g şeker (opcjonalnie)
lub 30 g agave şurubu (opcjonalnie) - ½ tk toz agar agar
- 400 g Hindistan cevizi sütü (bk. öneriler), düşük yağlı (yakl.%1)
- 2 g yoğurt mayası (bk. öneriler)
- 250 g su
- 30 g limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)
- Wartości odżywcze
- na 1 kavanoz
- Kalorie
- 792.9 kJ / 189.5 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 31 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orman Meyveli Yoğurtlu Dondurma
5min
Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma
6h 15min
Vegan Makarna
1h
Pina Colada Sorbe
30min
Mango Eşliğinde Antep Fıstıklı Cheesecake
2h 30 min
Kremalı Viski Likörü
15min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Brak ocen
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2sa 55 dk
Kişnişli Karidesli Omlet
35min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Avokadolu Enginar
3h 45min