Urządzenia i Akcesoria
Hindistan Cevizi Yoğurdu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
8 kavanoz
Składniki
-
Hindistan cevizi sütü yüksek yağlı (%17-%19), kullanmadan önce çalkalayın400 g
-
30 g agave şurubuşeker (opcjonalnie)30 g
-
toz agar agar½ tk
-
Hindistan cevizi sütü (bk. öneriler), düşük yağlı (yakl.%1)400 g
-
yoğurt mayası (bk. öneriler)2 g
-
su250 g
-
limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kavanoz
Sód
31 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
792.9 kJ /
189.5 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
23.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quark
15 godz. 20 min
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3 godz. 30 min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1 godz. 10 min
Fermente Kırmızı Soğan
96 godz.
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 godz.
Vegan Çedar Peyniri
3 godz. 10 min
Vegan Toz Parmesan
10 min
Sarımsaklı Zeytinyağı
25 min
Kakaolu Nohut Topları
20 min
Vejetaryen Pancarlı Burger
3 godz. 25 min
Mantar Ezmesi
1 godz. 40 min
Yer Fıstıklı Bar
1 godz. 30 min